2023-BAN IS ÚTJÁRA INDULT A MOSOLYGÖMB, IDÉN 91 GYERMEK ARCÁRA SIKERÜLT MOSOLYT VARÁZSOLNIA!

Az angyalok köztünk jártak….

 

Az adventi időszak kezdetén útjára indítottuk újra Mosolygömböt és egészen advent harmadik vasárnapjáig a város különböző pontjain lehetett találkozni vele! Ezúttal összesen 600 ezer forintot gyűjtöttek össze angyalkáink, így összesen 91 gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt! 2023. 12. 21-én a Városháza dísztermében egy ünnepi esemény keretében át is vehették a gyermekek az ajándékcsomagokat, amelyek mellé idén egy hely vállalkozás felajánlásának köszönhetően gyümölcsöt is ajándékozhattunk, amit ezúton is köszönünk. Az ünnepi alkalom fényét a Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola Vokális Tanszakának hallgatói Gráfik Leila, Jagicza Zsófia és Rácz Dominika emelték karácsonyi koncertjükkel.

Hálásan köszönjük a helyi vállalkozásoknak, egyesületeknek, szervezetnek, akik befogadták a gömböt és ezzel segítették a gyűjtést!

Külön köszönetet érdemelnek az adventi vasárnapok fő támogatói, hiszen minden alapanyag, kellék a három hétvégén felajánlásokból valósulhatott meg, így számos embert tudtak megvendégelni az önkormányzat önkéntesei a gyertyagyújtások alkalmával forralt borral, meleg teával és zsíros kenyérrel! Köszönjük szépen idén is a támogatást a Berger-Vin Kft-nek, Karamell-Kenyér Kft.-nek, Piactéri Műanyagboltnak, Pataji úti ABC-nek, Country Foodland Kft.-nek, Zsáki Zöldségboltnak, Kákonyi István és Schmidt Rajmund képviselőknek!

Köszönetet jár továbbá a helyi vállalkozásoknak, kiemelten a TARR Kft.-nek, ZRZ Bau Kft., Lei Ferenc egyéni vállalkozó, akik Kalocsa Város Óvodáiért Alapítványnak összesen 115 ezer forintot utaltak felhívásunkra!

Óriási köszönet jár továbbá Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány vezetőjének, Temesváriné Bánfalvi Tímeának, valamint a Kalocsa Város Óvodái és Bölcsődéje Intézmény vezetőjének, Szabóné Juhász Ildikónak a háttérben végzet segítségükért, a Kalocsai Közétkeztetési Intézménynek, illetve Kalocsa Város Szociális Bizottság tagjainak, Dr. Látó Anita aljegyzőnek és a hivatal dolgozóinak, akik szorgos angyalkaként ott segítettek, ahol épp szükség volt rá. Zsíros kenyeret kentek, ajándékok után jártak vagy csomagoltak!

Köszönjük a Korona Rádió munkatársainak is, akik egyengették a Mosolygömb útját egy teljes hónapon át és pillanatok alatt befogadót találtak a három hét minden napjára!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett és ismét sikeresen zárhattuk városunk karácsonyi jótékonysági gyűjtését!