72 GYERMEK KARÁCSONYÁT TETTE SZEBBÉ A MOSOLYGÖMB

72 boldog gyermekarc… ennyi apróság karácsonyát varázsolhattuk Önökkel együtt szebbé ebben az évben! A negyedik alkalommal útnak indított „Mosolygömb” Kalocsa számos pontján 27 napon át gyűjtötte az adományokat, melyekből játékokat vásároltunk városunk nehézsorsú gyermekeinek. Az ajándékok a december 23-án megrendezett átadó ünnepségen találtak gazdára a Városháza dísztermében, ahol Kiss Eszter énekes műsora után dr. Bálint József polgármester és a képviselő-testület tagjai adták át a meglepetéseket a jelenlévő kicsiknek, akiket Lakatos Norbert „Vaklufis” a Kalocsai Kézilabda Club jóvoltából ajándékozott meg lufi költeményeivel a rendezvényen.

Idén is voltak extra felajánlások a rendezvényen. A Vicai Optika Látás- és Hallásközpont egy komplett szemüveget, a Kalocsai Úszó és Vizilabda Egyesület pedig egy gyerkőcnek ingyenes úszótábori részvételt ajánlott fel. A Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club ajándékcsomagokat sorsolt ki a gyerekek között, a Kalocsai Kézilabda Club pedig karácsonyfadísszel kedveskedett a kicsiknek.

Akik a gömböt befogadták: Polgármesteri Hivatal, Ökopont, Bodnár Erika, Belvárosi Dallamyr Kávéház, Piac Téri Lángossütő, Bizsu Mix and Fashion, Harangvirág Pékség, Mediterrán Szolárium, Bátyai Király Kertészet, Gézengúz UKC, IBUSZ Utazási Iroda, Csamangó Óra- és Ékszerüzlet, Búzapiac Téri Dohánybolt, Old Motors Pub, Arizona Pub és Ételbár, AN-JU Nyelviskola, Viczai Látás- és Hallásközpont, Kalocsai Úszóegyesület, Treff Vasbolt.

Köszönjük a Korona Rádió csapatának, hogy sokadszorra útjára indította a Mosolygömböt!

Köszönet illeti a Generál Kft.-t, a Kalo-Bau Kft.-t, a Kalocsai Gerilla Kertészeket, Boda Zsuzsát, a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítványt és vezetőjét, Temesváriné Bánfalvi Tímeát valamint a Kalocsa Város Óvodája és Bölcsődéje Intézményt és vezetőjét, Katusné Erikát!

Köszönjük a gömböt befogadóknak, az adományozóknak és minden segítőnek, hogy részesei lettek közös sikerünknek, s hogy együtt 72 apró arcra csalhattunk mosolyt 2017. decemberében! Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk Mindenkinek!