ÁRAMSZÜNETEK KALOCSÁN AUGUSZTUSBAN!

Kiemelt felújítási munkákat kezd augusztusban a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Kalocsán a lakosság minőségi villamosenergia-ellátásának érdekében.

A középfeszültségű hálózaton több helyszínen kicserélik az oszlopokat és a villamosvezetéket is. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz az érintett utcákban.

A Vigadó soron egy 15 lakásos új társasház energiaellátása miatt vált szükségessé a hálózat bővítése. A lakossági igény kielégítés érdekében az áramszolgáltató munkatársai új transzformátorállomást építenek és a középfeszültségű hálózatot is fejlesztik. A munkavégzés idején a környéken utcái mellett  itt is időszakos áramszünet lesz.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzenek a munkavégzésből.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról a lakosság IDE kattintva, a Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhat!

 

A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. tájékoztatójában arra kérte a lakosságot, hogy a berendezéseket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak tekintsék otthonaikban! Aggregátor használata kizárólag a Társaságtól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet! Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni, szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a hozzaferesi.iroda@demasz.hu e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya “Aggregátor használat” legyen! Levelének tartalmaznia kell az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!