Boldogságkutatás – Rajzoljuk meg Magyarország boldogságtérképét közösen!

Vajon hol élnek a legboldogabb emberek Magyarországon? Melyik település vagy térség lehet ez?

Derítsük ki együtt, hogy tényleg megkeseredett, borúlátó nép vagyunk-e, vagy egy vidám, élettel teli nemzet?

Milyen és évről évre hogyan változik a magyar lakosság boldogság és globális jóllét szintje?

2019-ben ismét nagyszabású kutatás készül a magyarokról a Boldogságtérkép megrajzolása projekt keretében, amit a Jobb Veled a Világ Alapítvány és az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja közösen végez Bagdi Bella és Prof. Oláh Attila vezetésével. A vizsgálat célja annak felmérése, hogy milyen és évről évre hogyan változik a magyar lakosság boldogság és globális jóllét szintje.

A csapat arra kéri a magyarokat, hogy minél többen töltsék ki és osszák meg családtagjaikkal és barátaikkal a kutatás kérdőívét.

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat azzal a felhívással fordul a megye lakosaihoz, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével mutassuk meg, hogy a mi megyénk a legboldogabb!

Sokan látogatnak Bács-Kiskun megyébe, ami nem is csoda, térségünk számos turisztikai látványosságot, kulináris élvezetet, valamint sokszínű fesztiválokat, rendezvényeket nyújt. Akik nálunk megfordulnak, elégedetten, energiával feltöltve, élményekkel gazdagodva távoznak. A kirándulókkal, látogatókkal ellentétben – akik szinte csak belekóstolnak a megye egy-egy szeletébe – mi, itt élőként tudjuk, hogy a vidékünk valódi értékeket rejt. Az itteni vendégszeretet, a táncos lábú fiatalok, a gasztronómiai kalandozások, az Alföld nyugodt egyszerűsége, vagy a fesztiválokon hömpölygő, tomboló tömegek méltóképpen mutatják be a Bács-Kiskun megyében élők örömteli életszemléletét, boldogságának kulcsát.

Ha meg szeretné mutatni, hogy Ön is a legboldogabb megyék egyikében él, töltse ki a kérdőívet! Tornázzuk fel megyénk boldogságfaktorát a maximálisra!

http://boldogsagkutatas.hu/kerdoiv