Deák Ferenc nevét viseli majd a Városi Szabadidő és Sporközpont birkózó terme

deák-dixiA Gyermek, Ifjúsági és Sport Bizottság 1/2015. (I. 21.) GYISB. határozatában tett javaslata alapján Képviselő-testületünk 24/2015. (II.12.) számú rendeletével úgy döntött, hogy a Kalocsa, Kiss János u. 3. szám alatti Városi Szabadidő és Sportközpontban lévő birkózó termet Deák Ferenc sportban elér eredményeinek elismeréseként Deák „Dixi” Ferenc birkózó teremnek nevezi el és falára emléktáblát helyez.

A Bizottság a Deák családdal és a Birkózó Szakosztállyal egyeztetve úgy döntött, hogy a birkózó terem és az emléktábla ünnepélyes átadására fogadást tart és birkózó versenyt rendez. Az átadás és a verseny tervezett időpontja 2015. december 11-e, péntek délután.

Az emléktábla és a fogadás költségeit a Gyermek, Ifjúsági és Sport Bizottság fedezi, ehhez viszont szükséges a Bizottság keretösszegének közgazdasági tagolását érintő módosítása.

Az átcsoportosítás többlet forrásigényléssel nem jár, így a Képviselő-testület november 12-i ülésén elfogadta a Gyermek, Ifjúsági és Sport Bizottság keretösszegének közgazdasági tagolására vonatkozó módosítási igényét.

sportközpont