Felhívás! – Kedves ismerősök és barátok, 60-asok, 70-esek, egykori beatzene rajongók!

ÚTTÖRŐHÁZ-MAKI ÉS SÖRÖSÉK 1967. elnevezéssel Baráti Kör megalakítását terveztük 2018. január 15-i felhívásunkban, majd a volt zenekar tagjaival történt személyes egyeztetés után határoztuk el a retro buli megrendezését.

A retro, jótékonysági és nőnapi buli időpontja 2019. március 9-én (szombat) 17 óra. Helyszíne az egykori Úttörőház (Liszt Ferenc AMI) Kalocsa, Petőfi Sándor u. 26. Minden szórakozni vágyó személyt (korhatár nélkül) meghívunk és várunk.

A rendezvényre több meglepetéssel készülünk (zenekari szünetekben kívánságműsor, kutyusok örökbefogadása).

A rendezvény hármas célja, hogy köszönteni szeretnénk az 1966-1972. között működő egykori zenekar tagjait (Sörös János, Illés László, Jakab János, Korsós Imre, Madaras László, Túróczi Zoltán és …Lelesz Imre). Másrészt a jótékonysági est keretében támogatnánk az Összefogás az Állatokért Alapítvány Kalocsa tevékenységét és Papp Róbert pedagógus kalocsai lakos „Kalocsai rock lexikon” című könyvének kiadását. Továbbá köszöntenénk a rendezvényen megjelenő hölgyeket. Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy a pénzügyi támogatást és az adományt (konzerv, kutyatáp, stb.) a rendezvény ideje alatt tegyék meg.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Bálint József Kalocsa város polgármestere; védnökei: Bakos Jánosné termelési igazgató, Kaloplasztik; Dr. Igaz Ferenc ügyvéd, Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlésének tagja; Réfy Vilmos vállalkozó. A rendezvény háziasszonya: Füstös Éva a Korona Rádió Kalocsa műsorvezetője. A rendezvény belépődíja 1.000 Ft/fő (18 éven felüliek fizetnek belépőt), amely egyben támogatói jegy is. A zenekari szünetekben kívánságműsort rendezünk, továbbá tombolajegy vásárlását is lehetővé tesszük.

A rendezvény batyus bál jelleggel fog működni. A rendezvényről 1-1,5 órás szerkesztett dvd lemez készül, amelynek utólagos megvételével a jótékonysági alapot kívánjuk növelni. Sörösék kettő utolsó retro bulijáról készült dvd lemez igény szerint megvásárolható lesz és annak összege is a jótékonysági alapot növeli. A vendégek szórakoztatását Molnár László kalocsai származású barátunk és zenekara (Molnár Gitár Band) fogja biztosítani.

A felajánlásokat, támogatásokat és adományokat szívesen várjuk.

A rendezvény előkészítésével, szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos javaslataikat szívesen fogadjuk, egyben a részvételi szándékot létszám megjelöléssel az alábbi telefonszámokon, vagy az Úttörőház-Maki és Sörösék 1967. Facebook oldalon jelezze. A szervezők szívesen vennék a retro öltözékben történő megjelenést.

A szervezők nevében: Tóth László (telefon: 06-70-334-9986, 06-78-404-292)