FOLYTATÓDIK A LOMBTALANÍTÁS – A PARKGONDOZÓ KFT. FOLYAMATOSAN GYŰJTI A HÁZAK ELŐTT MARADT ZÖLDHULLADÉKOKAT

December 5. és 20. között végzi városunkban a Kalocsa Parkgondozó és Közszolgáltató Nonprofit Kft. azon zöldhulladékok elszállítását, melyeket a közszolgáltatást végző Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. a megszokott zöldjáratai során nem szállított el. Kalocsa Város Önkormányzata a Parkgondozó Kft. nevében is köszöni a lakosoknak, hogy eleget tettek a Kft. felhívásának, és zöldhulladékaikat időben kihelyezték otthonaik elé.

A Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy minden utcából egy alkalommal van lehetősége a zöldhulladék elszállítására, ezért ne helyezzenek ki újabb zsákokat, gallyakat azokban a városrészekben, ahol a zöldhulladékok egyszer már összegyűjtésre kerültek.

A háztartásoknál keletkező zöldhulladék elszállítása 2018. januárjában a megszokott rendben folytatódik! Az FBH-NP Nonprofit Kft. a tájékoztatójában megjelölt időpontokban szállítja el az általa biztosított, biológiailag lebomló zsákokban kihelyezett zöldhulladékokat vagy kévébe kötött gallyakat. Kérdés esetén bizalommal keressék a Kft. Kalocsai Polgármesteri Hivatal Lakossági Ügyfélszolgálatán működő Ügyfélszolgálati Irodáját hétfőn 8-12 óra és 13-16 óra, kedden pedig 8-12 óra között!

Az FBH-NP Nonprofit Kft. zöldjáratról szóló lakossági tájékoztatóját IDE kattintva érheti el!

 

 

TÁJÉKOZTATÓ A ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSI RENDJÉRŐL