Forgalmi rend változás!

A mai naptól jelentős forgalmi rend változások léptek életbe a Foktői út – Híd utca környékén. Amint a képeken is látható, a beruházások elértek abba a fázisba, amikor munkavédelmi és logisztikai okokból is elkerülhetetlenné vált a forgalom korlátozása az érintett területeken, ugyanis a felbontott burkolatok, kiásott közműárkok, és a folyamatos építési forgalom veszélyt jelentene az átmenő forgalomra.

Forg.rend 3

Ezért a Híd utca-Sörház köz, valamint a Foktői út-Alkotmány utca közötti útszakaszt a Foktői úti híddal együtt lezártuk a forgalom elől. Az Alkotmány utca és a Sörház köz lakóitól ezúton is fokozott türelmet kérünk, a következő napokban ugyanis gépkocsival nem fogják tudni megközelíteni otthonaikat. A kivitelezőink minden erejükkel azon dolgoznak, hogy mielőbb biztonságos közlekedésre alkalmas útfelületet tudjunk biztosítani minden ingatlanhoz, azonban a burkolatbontás, elszállítás és az ideiglenes burkolat lerakása beletelik pár napba.

Forg.rend 4

Az Alkotmány utcában előreláthatólag péntekre készülhet el az ideiglenes félpályás közlekedőfelület, míg a Sörház közben néhány hét múlva már a végleges új aszfaltburkolaton közlekedhetnek az arra járók, ugyanis az érintett szakaszon a közműkiváltás már befejeződött, így a héten megkezdjük az útépítést. Addig is a Vízügy előtti parkolók használatát javasoljuk, ahonnan a lakóingatlanok gyalog könnyedén megközelíthetőek.

Forg.rend 2
Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, de bízunk benne, hogy az eredmény képes lesz majd feledtetni az építési időszak okozta kényelmetlenségeket!