Gyerekek, kollégák köszöntötték a nyugdíjas óvónéniket

Kalocsa Város Óvodája, Bölcsődéje meghívására november 14-én, szerdán a Kamarateremben gyűltek össze az intézményeikből nyugdíjba ment kollégák a hagyományos nyugdíjas találkozóra.

Már nyolcadik éve, hogy általában novemberben kiválasztanak egy délutánt, melyre hívnak mindenkit, aki a bölcsődéből, óvodákból nyugdíjba ment. Az óvodások műsorral kedveskednek ilyenkor, utána pedig alkalom nyílik egy kis beszélgetésre is, melyre a hétköznapokban ritkán van lehetőség.

Lakatos Melinda alpolgármester köszöntötte őket az önkormányzat nevében. Arról szólt, milyen fontos szerepet töltenek a dadusok és az óvónők egy kisgyermek életében, és hogy milyen öröm és ritka hivatás, hogy a rájuk bízott gyermekek otthoni környezeten kívül töltött első lépéseit ők vigyázzák.

Katus Györgyné intézményvezető köszönettel szólt az elődök munkájáról. Biztosította őket, hogy az a  közösség, ahova aktív korukban tartoztak, most is várja őket, örökös tagságot szereztek az óvodai bölcsődei közösségek nagy családjában.

Jó egészséget, szerető családot, békés, örömteli hétköznapokat és még célokat és feladatokat kívánt nyugdíjas kollégáinak.

A köszöntők után a város óvodáinak csoportjai műsorral, a kollégák süteménnyel, a Városi Közétkeztetési Intézmény pogácsával kedveskedett a találkozó résztvevőinek.