Hulladékszállítási díjhátralék beszedése

Díjbeszedők személyesen keresik meg a díjhátralékkal rendelkező lakosokat. A díjbeszedők minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, és a „Beszedési értesítő” alapján készpénzben jogosultak a tartozás teljes összegének átvételére.

 

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek eredményeként 2018. április 9. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot [Konzorcium vezetője: Díjbeszedő Holding Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109), konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. (4233 Balkány, Kállói út 2. A. ép)] bízta meg, a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával.

A megállapodás értelmében, az NHKV Zrt. által biztosított adatbázis alapján az ingatlanhasználót személyesen felkereső díjbeszedő fog kísérletet tenni az esetleges díjhátralékok beszedése érdekében.

A konzorciumi partnerek személyes beszedést végző munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére.

A konzorcium alvállalkozója Kalocsán: a „Felsőszentiváni” Plusz-Profit Bt.

Székhely: 6447 Felsőszentiván, Batthyány utca 75-2. ép.

Cégjegyzékszám: 03 06 107933

Kapcsolattartó: Csepregi Csaba-ügyvezető

Telefonszám: +36-70-620-7052

E-mail cím: dijbeszedes@gmail.com

Abban az esetben, ha az Ügyfél szeretné felvenni a kapcsolatot az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-vel, azt a következő elérhetőségen tudják megtenni: ugyfelszolgalat@nhkv.hu

04_Dijbeszedotajekoztato_szamlak