Ideiglenes félpályás forgalomkorlátozás, a József Attila utca, Hunyadi utca és Petőfi utca közötti szakaszán

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

 

 

Ideiglenes félpályás forgalomkorlátozás, a József Attila utca, Hunyadi utca és Petőfi utca közötti szakaszán, az utcaszakasz útjavítási munkálatainak elvégzése érdekében.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Kalocsa Város Önkormányzata megkezdi a József Attila utca fent jelölt szakaszának teljes szélességében történő útjavítási munkálatait.

A kivitelezési munkálatok 2023. október 30.-31.-én történnek, majd Mindenszentek napját követően 2023. november 2.-3.-ig tartanak. Ezen időszak alatt, a József Attila utca Hunyadi utca és Petőfi utca közötti szakaszának gépjármű forgalma, javítási munkálatoktól függően félpályás közlekedésre, esetenként rövid időszakra teljes lezárásra korlátozódik.

Mindenszentek napján, azaz 2023. november 1. napján nem kell számítani ideiglenes korlátozásra, az utca teljes szélességben, csökkentett sebességgel a gépjármű forgalom számára igénybe vehető.

Az építés ideje alatt, mindkét forgalmi irányban útszűkület, úton folyó munkák, előzni tilos, és sebességkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a gépjárművezető figyelmét, hogy „veszélyes” helyhez közeledik.

Kérjük, hogy útvonalát a fentiek ismeretében tervezze meg, az esetleges közlekedési feszültségek megelőzése érekében a KRESZ vonatkozó rendelkezéseit mindenkor tartsa be, és a munkaterület helyszínét kiemelt figyelemmel megközelíteni szíveskedjék.

 

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét.

 

Tisztelettel:

 

KALOCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA