IDÉN IS ÚTJÁRA INDUL A MOSOLYGÖMB!

Az angyalok köztünk járnak….

Fogadd örökbe idén is a Mosolygömböt, és varázsolj mosolyt egy gyermek arcára!

Kalocsa Város Önkormányzata és Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány az idei évben ismét útjára indítja a Mosolygömböt, amellyel a cél továbbra is az, hogy városunk nehéz sorsú gyermekei számára tegyük boldogabbá az ünnepeket!

A Mosolygömb idén is örökbefogadható lesz november 25-től egészen advent negyedik vasárnapjáig! A megszokott módon az első állomás a Polgármesteri Hivatal lesz. Már szép számmal gyűlnek a jelentkezők, de továbbra is várjuk a vállalkozások, szervezetek jelentkezését, akik szívesen vennének részt a jótékonysági gyűjtésben. A beosztást és a Mosolygömb útvonalát a Korona Rádió honlapján kísérhetjük figyelemmel!

Örökbefogadónak jelentkezni a rádióban lehet! https://www.koronafm100.hu/

Az adventi vasárnapokon, a gyertyagyújtások alkalmával a Mosolygömb a Sétáló utcában lesz megtalálható, ahol az önkormányzat dolgozói forralt bort, teát és zsíros kenyeret árulnak majd a Mosolygömb javára, 16 és 18 óra között. Minden finom falatot támogatóink segítségével tudunk megvalósítani, amit nagyon köszönünk a helyi vállalkozásoknak, és várjuk a további jelentkezőket!

A befolyt adományokból idén is vadonatúj játékokat vásárlunk majd, amit a rászoruló családok gyermekeinek szánunk, azok számára, akiknek a vadonatúj is egy elérhetetlen álom!

Idén is számítunk mindenkire, segítsünk együtt, hogy minél több álom megvalósulhasson a karácsonyfa alatt!

 A Mosolygömb útját a Korona Rádió egyengeti, így az örökbefogadásra személyesen jelentkezni a Korona FM100 stúdiójában, illetve telefonon a +3678567662 számon lehet.

Köszönjük a varázslatot! Idén is számítunk Rátok!