Ingyenes nyelvi képzések a Közép-Duna Menti Térségben

Tisztelt Hölgyem, Uram! Kedves nyelvtanulás iránt érdeklődő!

A Pécsi Tudományegyetem a Paks 2 projekthez kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését. Ennek érdekében az alábbi ingyenes, online nyelvtanulási lehetőséget kínáljuk Önnek, amennyiben elmúlt 18 éves és a Közép-Duna Menti Térségben, valamint Bonyhád vagy Dombóvár településeken él vagy dolgozik.

Az angol és orosz nyelvi képzések 40 órás időtartamban zajlanak 2021. július elejétől, heti 2X2 óra időbeosztást feltételezve, 10 héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig rendelkezésre állnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez.

Az angol és orosz nyelvi képzéseket 5 különböző nyelvi szinten, a kezdőtől a haladóig tudjuk biztosítani a résztvevőknek, 8-15 fős csoportokban.

A képzések lebonyolításába az egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (PTE BTK) és Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara (PTE KPVK) által biztosított nyelvtanárok kapcsolódnak be.

Terveink szerint az év végéig két különböző idősávban indulnak csoportjaink:

  • július 5. – szeptember 10.
  • október 4. – december 10.

Kérjük, hogy a júliusban induló csoportokban történő részvételi szándékát 2021. június 20-ig jelezze felénk a https://belsokepzesek.pte.hu/paks/ linken, ahol lehetősége van az online nyelvi szintfelmérő kitöltésére, valamint az érintett települések köre is megtalálható.

Bármilyen további kérdés esetén, kérjük forduljon bizalommal Schmieder Réka kolléganőnkhöz (schmieder.reka@pte.hu).

Sikeres tanulást kívánunk!

Pécs, 2021. május 31.

Dr. Koltai Zoltán
PTE KPVK
oktatási dékánhelyettes

Dr. Wolosz Róbert
PTE BTK
tanulmányi és diákjóléti dékánhelyettes