Kalocsa Város Önkormányzata idén is útjára indítja a Mosolygömböt!

Az angyalok köztünk járnak….

Fogadd örökbe a Mosolygömböt egy napra, és varázsolj mosolyt egy gyermek arcára!

Kalocsa Város Önkormányzata és Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány az idei évben ismét útjára indítja a Mosolygömböt, amellyel a cél továbbra is az, hogy városunk nehéz sorsú gyermekei számára tegyük boldogabbá az ünnepeket!

A Mosolygömb november 26-tól advent negyedik vasárnapjáig, december 19-ig fogadható örökbe egy-egy napra, első állomása a Polgármesteri Hivatal lesz, utána három napon keresztül a Vakkantó Shop fogadja örökbe. Már gyűlnek a jelentkezők, de továbbra is várjuk a vállalkozások, szervezetek jelentkezését, akik szívesen vennének részt a jótékonysági gyűjtésben.

Az adventi vasárnapokon, a gyertyagyújtások alkalmával a Mosolygömb a Sétáló utcában lesz megtalálható, ahol az önkormányzat dolgozói és a képviselők forralt bort, teát és zsíros kenyeret árulnak majd a Mosolygömb javára, 16 és 18 óra között. Minden hozzávalót támogatók segítségével kívánunk megvalósítani, ehhez már szinte minden felajánlást megkaptunk, amit nagyon köszönünk a helyi vállalkozásoknak, és várjuk a további jelentkezőket!

A befolyt adományokból idén is vadonatúj játékokat vásárolunk majd, amit a rászoruló családok gyermekei között szeretnénk kiosztani, azok között, akiknek a vadonatúj is egy elérhetetlen álom!

A jelenlegi bizonytalan helyzet miatt, amit a vírus okoz még kérdéses, hogy megtartjuk e a szokásos ünnepséget a Városháza Dísztermében. Amennyiben erre nem lesz lehetőség, a családoknak Kalocsa Város Polgármestere személyesen szállítja majd ki az ajándékokat!

Idén is számítunk mindenkire, segítsünk együtt, hogy minél több álom megvalósulhasson a karácsonyfa alatt!

A Mosolygömb útját a Korona Rádió egyengeti, így az örökbefogadásra személyesen jelentkezni a Korona FM100 stúdiójában, illetve telefonon a +3678567662 számon lehet.