Pilvax hotel**** Kalocsa

pilvax

Kalocsa egy kedves alföldi kisváros a Duna mentén, 120 kilométerre Budapesttől. Ezeréves kul­turális és egyházi öröksége, barokk belvárosa, a hungarikummá nyilvánított népművészete és őrölt fűszerpaprikája, valamint természeti kincsei, gasztronómiája által méltán híres és kedvelt a turisták körében. A vonzáskörzetében fellelhető értékek, úgy mint a közeli Hajós történelmi borvidéke, a Szelidi-tó fürdőzésre és vízi sportokra alkalmas gyönyörű állóvize és egyedülálló élővilágú természetvédelmi területe, a közeli lovas tanyák, horgász- és vadászparadicsomok, falusi vendéglátóhelyek tovább színesítve az idegenforgalmi kínálatot, biztos alapul szolgálnak a kikapcsolódásnak.

A Pilvax Hotel**** műemléki védettséget élvező, történelmi környezetbe simuló, klasszicista homlokzatú épülettömbje, a külső és belső terek megtartásával, az eredeti, 1800-as évekbe­li korstílust idézi. Kitűnő elhelyezkedése révén a történelmi belváros építészeti, kulturális, művészeti és népművészeti értékei, látnivalói csupán pár perces sétaútra vannak tőle.

A szálloda 15, csendes belső udvarra néző, saját fürdőszobával felszerelt, classic, standard és su­perior típusú szobájának mindegyike egyedileg klimatizálható, Full HD Smart tévével felszerelt és WiFi eléréssel rendelkezik. A komfortos elhelyezést könnyen megközelíthető akadálymentes szoba, és összenyitható szobák is biztosítják.

A szobák kényelme mellet hangulatos belső és külső terek teremtik meg a harmonikus környezetet. A hotel legimpozánsabb, emeleti részén, zuhannyal és pihenő részleggel kialakí­tott szauna várja a vendégeket.
A kávézó és a Kalocsa történelmi főutcájára néző terasz a minőségi kávéból készített frissítő különlegességek felszolgálása mellett, 15 féle teavariácóval, kétféle frissen csapolt sörrel, vala­mint üdítők és alkoholos italok széles választékával gondoskodik a teljes kikapcsolódásról.

A nagy figyelemmel összeválogatott borkínálat a szálloda alagsorában lévő borospincében is megkóstolható. Az eredeti pince helyreállításával kialakított helyiségben akár húsz fő is kényelmesen elfér, így alkalmas meetingek, tréningek, borvacsorák lebonyolítására, de családi és baráti összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.
A hotel 60 fős hangszigetelt, légkondicionált, természetes fénnyel megvilágított konferencia teremének és az ugyanilyen adottságú 15 fős tárgyalójának köszönhetően is tökéletes helyszíne az egy vagy több napos konferenciáknak, céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, tréningeknek. A hatékony munkavégzést Full HD Smart televízió, flipchart és whiteboard tábla, ingyenes szélessávú WiFi használat és igény szerint egyéb rendezvény-technika támogatja.

Cím: 6300 Kalocsa, Szent István kir. út 21.
Tel: 06 (78) 678-678
E-mail: info@pilvaxhotel.hu
Weboldal: www.pilvaxhotel.hu