Vendégház

vendégház-kalocsa

Bővebb információ és képek: www.vendeghazkalocsa.hu

Vendégház:   Kalocsa, Kossuth u. 17.

Vendégház a város központjához közel, a Szent Kereszt Kórházzal, valamint a Városi Könyvtárral szemben helyezkedik el.

A kétágyas szobák nagy része pótágyazható. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik, de nem minden fürdőszoba nyílik a szobából. A szobákban színes televízió található.

Hangulatos, mindennel felszerelt konyha – hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, edények, evőeszközök stb. – biztosítja a vendégek kényelmét.

Tágas nappali, fedett és nyitott terasz műanyag bútorokkal. Az udvarban zárt parkolási lehetőség várja a vendégeket.
A közelben buszmegálló, gyógyszertár, cukrászda és élelmiszer bolt található.

Bordó apartman:   Kalocsa, Zrínyi u. 7. fsz. 4.

A családi házas környezetben elhelyezkedő társasház földszinti lakása modern kialakítású, hangulatos belső terekkel rendelkezik.

Két hálószoba, felszerelt konyha ( gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edények, evőeszközök stb.), kádas fürdőszoba, külön WC és erkély áll a vendégek rendelkezésére.

Néhány perc sétával elérhető a Városi Termálfürdő és Uszoda.
A közelben élelmiszer bolt, gyógyszertár és étterem található.

Napraforgós apartman Kalocsa, Kossuth u. 8/a fsz.13.

A Kalocsára érkező látogató először az 1000 éves érseki város két tornyát pillanthatja meg már messziről. A Székesegyház és a mellette található Érseki Kastély a városba látogató turisták kedvelt helyszínei.

A barokk városközpont közvetlen közelében elhelyezkedő társasház földszinti lakása kellemesen berendezett helyiségekkel várja a városba érkező szállást keresőket.

A lakásban két hálószoba, felszerelt konyha ( gáztűzhely, mikrohullámú sütő hűtőszekrény, edények, evőeszközök stb.), zuhanyzós fürdőszoba, külön WC és erkély található.

A közelben étterem, cukrászda és különböző múzeumok találhatók.