LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ a Sörház köz ideiglenes forgalomkorlátozásáról 2021.10.18 – 2021. 10. 22.

Sörház köz ideiglenes forgalomkorlátozása

Tájékoztatjuk Kalocsa város lakosságát, hogy 2021. október 18.-án 7:00 órától – 2021. október 22.-én 12:00 óráig, a Sörház köz közútjában elhelyezkedő csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása, és a folyóka elemek cseréje érdekében, a munkaterület környezetében a közút teljes szélességben lezárásra kerül.
A munkálatok ideje alatt, az utca járműforgalmának átvezetése megszűnik, a Tomori Pál utca felől a Sörház köz forgalma zsákutcaként funkcionál, melynek megfelelően az utca bejáratában zsákutca jelzőtábla kerül elhelyezésre. A Híd utca irányából a Sörház köz felé, a korábbiakban kialakított forgalmi rendnek megfelelően, a továbbiakban sem lehet behajtani.
Kihajtás a Sörház köz felől a Bozsó Ferenc utca irányában lehetséges, mely átvezetést biztosít a Szent István király út felé.
További korlátozás a Bozsó Ferenc utca forgalmát érinti, miszerint a közút bal oldalára vonatkoztatva megállni tilos közúti jelzőtábla kerül elhelyezésre.
A munkaterület a gépjármű parkolókat nem érinti, azok a továbbiakban is használhatók várakozás céljából.
Fentiekre tekintettel, a forgalmi dugók, és az esetleges közlekedési feszültségek megelőzése érekében, kérjük az ideiglenes forgalomkorlátozást figyelembe venni, és az útirányt ennek megfelelően tervezni szíveskedjenek.

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét.

Tisztelettel:

KALOCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA