Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem program 2018

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az alábbi felhívást juttatta el hozzánk, hogy ezen a fórumon is felkérjék a gazdálkodókat, hogy minél több adomány érkezzen a rászorulóknak.

 

“Tisztelt Gazdálkodó!
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) közreműködésével 2018-ban ismét, immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a nagy sikerű „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” programot. A nemzeti összefogással – a kamara tagjainak aktív és eredményes támogatásával – összegyűjtött búza mennyisége tavaly elérte a 628
tonnát.
A gyűjtés és a program szervezésében a megyei igazgatóságok közreműködése és koordinációja ezúttal is elengedhetetlen. Bízunk benne, hogy közös igyekezetünkkel a korábbi évekhez hasonlóan sikeres lesz a program, hogy büszkék lehetünk a magyar gazdatársadalomra, akik nélkül a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program ma nem lehetne az egész Kárpát-medencét átölelő jelentős kezdeményezés. Célunk idén is változatlan: minden magyarországi megyéből, valamint a környező országok magyarlakta területeiről felajánlott búzával támogatást nyújtani az arra rászoruló gyerekeknek.
Ehhez kérjük az Ön segítségét is. Minden adomány – annak nagyságától függetlenül – hozzájárul a kezdeményezés sikerességéhez. Kérjük, lehetőségeihez mérten vállaljon részt a gyűjtésben búzaadományával! A felajánlások leadhatók a Kamara megyei szervezete által üzemeltetett búzagyűjtő pontokon augusztus elejéig. Pénzbeli adomány felajánlására is
lehetőség nyílik, mind magánszemélyek, mind cégek élhetnek ezzel. A gyűjtésről, a rendezvényekről és a program szervezéséről a megyei igazgatóságokon kérhet bővebb tájékoztatást.
Kívánom, hogy idén a tavalyinál is több magyar gazdálkodó élhesse át a jótékonykodás felemelő érzését, hiszen legfőbb célunk idén is az, hogy egyre több embert vonjunk be adományozóként a programba.
Bízunk abban, hogy közös igyekezetünkkel a korábbi évekhez hasonlóan ismét sok ezer kisgyermeket tehetünk boldoggá.
Üdvözlettel:
Gáspár Ferenc s.k.
megyei elnök
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara”