Rádió

Hitelesség és szórakoztatás az éterben – Korona Rádió Fm 100.

koronaradio_620

1999. április 1-jén indult a kalocsai Korona Rádió 24 órás műsora az FM 100 MHz-en. Az idén, 2013-ban 14. születésnapját ünneplő rádió és stábja azóta igyekszik „hiteles, pártatlan és szórakoztató” programjával színezni a mintegy 50 kilométeres hallgatói körzetében élők mindennapjait. Ezen hármas célt Németh István, az „Uralkodó slágerek világának” ügyvezetője fogalmazta meg, aki már a Korona elődjeiként emlegetett kalocsai rádiók munkájában is közreműködött, végül átvette a stafétabotot feleségével, Némethné Faragó Erikával.

A térség piacvezető kereskedelmi adójának csapata 12 lelkes munkatársat számlál. Műsorvezetőként Fekete Antal, Füstös Éva (aki hirdetésszervezőként is tevékenykedik Kapitány Richárddal egyetemben), Gábor János (egyben 2008. óta programigazgató), Lukács Kata, Mihó Izabella, Mike Szilvia és Németh István szolgálja a hallgatókat az év 365 napján élő adásban. A nagyvilág és hazánk híreit Korsós Éva tolmácsolja, míg helyi és térségi szinten Rumi László felel naprakész sporthírekért és minden másért, ami helyi, köztük a napi „Korona Krónika” híradót és a hetente kétszer jelentkező „Turmix” magazinműsort Vörös István szerkesztő-riporter.

A XXI. század követelményeinek eleget téve a rádió weboldala naponta frissülő helyi, térségi, országos és külföldi hírekkel várja online közönségét. Emellett kiemelt szerephez jut a Korona virtuális világában is a szórakoztatás, hiszen zenei és filmes aktualitások egyaránt várják a látogatókat, nem beszélve a rádió hazai és világsztárokkal készült exkluzív interjúinak archív felvételeiről! A Korona Rádió – honlapja nyomán – a világ bármely pontján hallgatható, hiszen adását folyamatosan hallgatni lehet az interneten is.

 

Az uralkodó slágerek világa, hírekkel, képekkel
Korona Rádió

Elérhetőség
6300 Kalocsa Negyvennyolcasok tere
Telefon: +36 (78) KORONA (567 6623)
Fax: +36 (78) 567 662
SMS: +36 (30) 2 KORONA (567 662)
E-mail: info@koronaradio.hu
Web: www.koronaradio.hu