Megkezdődnek a Szentháromság tér III. ütemének kivitelezési munkálatai

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Szentháromság tér kivitelezési munkálatai új szakaszhoz értek. Zökkenőmentesen folytatódnak a II. a. – II. b ütem, és megkezdődnek a III. ütem kivitelezési munkálatai is.

A III. ütemben elvégzendő feladatok érintik a Szentháromság tér Kossuth utca Asztrik tér közötti szakaszát is (Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény előtti szakasz), így ez a szakasz 2021.08.01.-2021.09.10. napjáig lezárásra kerül. Ezen időszakra új ideiglenes fogalmi rend kialakítása vált szükségessé. A Szentháromság tér Kossuth utca – Asztrik tér közötti szakasza lezárásra kerül. Az Asztrik tér és az Érsekkert utca ezen időszakban a Martinovics utca felől a Kunszt utcán át közelíthető meg (csatolt térkép szerint), mely utcák forgalma a jelzett időszakban kétirányú, és zsákutcaként funkcionál majd. Az ideiglenes forgalmi rend változásokat kihelyezett jelzőtáblák mutatják majd.

A lezárással érintett utak, utcák, terek az elkövetkező hónapokban várhatóan az alábbiak lesznek:

 

1.     Kalocsa Szentháromság tér

időpontja: 2021. augusztus 01. – 2021. december 31-ig

2.     Kalocsa Szentháromság tér: Kossuth utca – Hunyadi utca közötti szakasza, valamint a Hunyadi utca 2. számú ingatlan előtti utcaszakasz.

időpontja: 2021. augusztus 01. – 2021. december 31-ig

3.     Kalocsa Szentháromság tér: Asztrik tér – Kossuth utca közötti szakasza

időpontja: 2021. augusztus 01. – 2021. szeptember 10-ig

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy körültekintően közlekedjenek a megadott szakaszokon!

 

1.sz. térkép: Kalocsa Szentháromság tér II.b. – III. ütem kivitelezési munkálatai miatti ideiglenes forgalom korlátozás