MOSOLYGÖMB – Segítsen, hogy segíthessünk!

Kalocsa Város Önkormányzata és a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány 2016-ban is jótékonysági gyűjtést szervez nehéz sorsú gyermekek számára. Adományaikat idén is számos helyen elhelyezhetik majd a „Mosolygömbben”, az összegyűlt pénzből pedig nehéz sorsú gyerekeknek vásárolunk karácsonyra ajándékokat, hogy számukra is legyen majd meglepetés a fa alatt.

A Korona Rádió ez évben is sokat segített nekünk, hiszen megszervezték, hogy városunk lakói minél több helyszínen találkozhassanak adománygyűjtő gömbünkkel az elkövetkező három hétben. A november 21. és december 11. közötti időszakban a következő helyszíneken helyezhetik el adományukat a „Mosolygömbben”:

(Forrás: www.koronaradio.hu)

Elsőként november 21-én ügyfélszolgálatunkon kerül kihelyezésre az adománygyűjtő gömb. Ezen kívül várjuk Önöket Advent vasárnapokon is a Sétálóutcában, a közös gyertyagyújtások helyszínén, ahol zsíros kenyérrel, meleg teával és forralt borral kedveskedünk Önöknek!

Köszönjük azoknak, akik helyet adtak a „Mosolygömbnek” üzletükben, intézményükben! Köszönjük azoknak, aki ezen túl adománnyal is támogatják a gyerekeket, és köszönjük Önöknek is, hogy a kicsik karácsonyát segítségükkel szebbé varázsolják! E mellett köszönjük a segítséget a Korona Rádió csapatának és mindenkinek, aki a szervezésben és megvalósításban részt vesz!