Nyugdíjas kollégáikat hívták találkozóra

Immár ötödik éve, hogy estebédre, találkozóra, baráti beszélgetésre hívják volt kollégáikat, a városházáról nyugdíjba ment munkatársaikat dr. Bálint József polgármester és dr. Kiss Csaba jegyző. Jó alkalom ez arra, hogy kifejezzék, nem felejtették el őket, nagyra becsülik végzett munkájukat.

Dr. Bálint József köszöntötte őket, visszatekintett a ciklusból eltelt időre. Ezen a fórumon is bejelentette, hogy nem indul az őszi választáson, s hogy tiszta szívvel és tiszta kézzel egy stabilan gazdálkodó várost ad át az utódoknak. Sokan elfogadták a meghívást, közel negyvenen ülték körbe az asztalokat.

– Köszönöm, hogy eljöttek, és remélem, az új városvezetés is megtartja ezt a hagyományt, hogy a volt kollégákat találkozóra hívja. Jó egészséget, boldogságot kívánok mindannyiuknak! – mondta a polgármester.

Köszöntője után dr. Tóth-Kovács Ádám aljegyző mondott pohárköszöntőt, majd összecsendültek a poharak, utána pedig családról, mindennapokról, együtt töltött időről való beszélgetés mellett jóízűen elfogyasztották a vacsorát.