Pályázat folyékony hulladék összegyűjtésére és elhelyezésére

folyékony hulladék - 2Pályázni lehet Kalocsa települési folyékony hulladékának összegyűjtésére, elszállítására és ártalommentes elhelyezésére
A települési folyékony hulladék elszállítása kötelező helyi közszolgáltatásként biztosított Kalocsán.

A jelenleg megbízott vállalkozó szerződése ez év szeptember 30-án lejár, a folyékony hulladékkal kapcsolatos munka elvégzése azonban a szerződés lejárta után is maradéktalanul fontos feladat.

A Képviselő-testület határozata alapján – melyet a 2015. július 30. csütörtöki képviselő-testületi ülésen tárgyaltak és vitattak meg a képviselők – pályázat kiírására kerül sor Kalocsa Város területén a települési folyékony hulladék összegyűjtése, elszállítása és a kijelölt ártalmatlanító helyen történő leürítése tárgyában.

Az elmúlt évek szennyvíz hálózatot érintő fejlesztéseinek köszönhetően lakóhelyünkön nagymértékben csökkent a nem közművel gyűjtött szennyvíz mennyisége, így testületi döntés alapján meghosszabbított, 10 éves időtartamra lehet elnyerni a kalocsai folyékony hulladék kezelésének jogát.

Kalocsa Város Önkormányzata pályázatának tárgya Kalocsa Város területén a települési folyékony hulladék összegyűjtése, elszállítása és a kijelölt ártalmatlanító helyen történő leürítése.

Pályázati dokumentáció megtalálható a www.kalocsa.hu honlapon illetve Kalocsai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztályán.

Ajánlatok benyújtási határideje:
Az ajánlatoknak 2015. augusztus 31. 10:00 óráig kell beérkeznie a Kalocsai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztályára (Kalocsa, Szent István király út 35. I. emelet)

Letölthető dokumentumok:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ