Plakátkészítő-pályázat versenykiírás

A verseny témája: Hogyan óvjuk meg vizeinket?

A pályázaton a TEIT tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt két korosztályban: 1-4. és 5-8. évfolyam. A pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni. Az elkészült pályamunkákat 2021. május 21-ig lefotózva vagy bescannelve kérjük megküldeni az alábbi e-mail címre: rhk@rhk.hu. Az emailben, kérjük, tüntessék fel az iskola és az alkotó nevét, az évfolyamot, valamint a plakát méretét és hogy milyen technikával készült!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti személyes adatok kezeléséhez a szülői felügyeleti jogot gyakorló személy hozzájárulása szükséges.

A vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a „SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT a pályázati eljárás során benyújtott személyes adatok kezeléséhez” (továbbiakban: Szülői Hozzájárulás) tárgyú dokumentumok az iskolák közreműködésével, elektronikus úton jutnak el Önökhöz.

Kérjük, hogy a „Szülői Hozzájárulás” tárgyú dokumentumot kitöltve, eredeti aláírással ellátva juttassák el a Társaság részére, a pályaművekkel együtt a fent megadott email címre.

A veszélyhelyzetre tekintettel, akinek nem áll módjában a „Szülői Hozzájárulás” tárgyú dokumentumot kinyomtatni, annak érdekében, hogy mindenkinek lehetősége nyíljon a pályázaton való részvételre, kérjük, hogy a „Szülői Hozzájárulás” tárgyú dokumentumot Word formátumban – a mellékelt minta dokumentum alapján a piros kerettel jelölt részek kitöltését követően – a pályaművekkel együtt küldjék meg a Társaság részére.

Szülői hozzájáruló nyilatkozat hiányában a beérkező pályamunkánkat a Társaság érvénytelen pályázatként kezeli!

Szülői hozzájáruló nyilatkozat letöltése
Adatkezelési Tájékoztató