Sportolt a hivatal

Idén már 16. alkalommal került megrendezésre a Bács-Kiskun megyei Közszolgálati Dolgozók Szabadidősport Napja, mely minden évben megmozgatja a Kalocsai Polgármesteri Hivatal sportot kedvelő kollégáit. Ezúttal Kiskunfélegyháza adott helyet a programnak, ahol a mieink szép eredményeket értek el nem csak egyéniben, de csapatban is.

Focistáink, Boromisza Viktor, Ihracska Alex, dr. Tóth-Kovács Ádám, Szabó Balázs, Buzogány Szabolcs, Rumi László, Vargyas László, Guzsván Ferenc, Lakatos Melinda, Jerkovics Erika és Mezey Gabriella a második helyen végeztek. Teljesítményük több szempontból is kiemelkedett, hiszen közülük került ki Ihracska Alex személyében a torna gólkirálya, illetve Vargyas László kapta a legjobb kapusnak járó elismerést.

Dr. Tóth-Kovács Ádám, Baksa Lajos, dr. Látó Anita és Gyüre Szilvia a futást választották, ahol Baksa Lajos a harmadik helyet szerezte meg egyéniben. Szabó Balázs a teniszpályán is remekül szerepelt, Koch István pedig asztalitenisz sportágban jeleskedett. Fonyódi Dávid sakkban állt helyt, tekében pedig Tapolcsányi Róbert, Tamás Péter, Hunyadi Mónika, Szalontai Erzsébet, Szigeti Attiláné, Józsa Gertrúd és Czár Edit versengett. Horgászaink idén is kitettek magukért, Kákonyi Júlia egyéniben a második helyet hozta, míg Madai Cintiával és dr. Ábrahám Attilával csapatban a harmadik helyen végeztek. Tihanyi Tibor petangue sportágban idén sem talált legyőzőre. Mezey Gabriella íjászatban lett harmadik, ugyanitt Ranga Ildikó is kiválóan szerepelt.

A fáradt sportolókat Lakatos János, Kiss Erzsébet és Tóth Istvánné várta finom ebéddel. Köszönet Viola-Sztricsevits Szilviának a szervezésben vállalt szerepéért, és mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a kalocsai csapat sikeréhez, akik idén összesítettben a rangos harmadik helyen végeztek.