Tájékoztatás a Magyar Telekom Nyrt. Kalocsa, 48-as házak területén végzett hálózatépítés kivitelezési munkáiról

Lakossági tájékoztató

Tisztelt kalocsai lakosok!

A Magyar Telekom Nyrt. Kalocsa, 48-as házak területén végzett hálózatépítés kivitelezési munkái kapcsán – a Kivitelező által kiadott ütemterv alapján – a következő tájékoztatást tesszük közzé:

Kalocsa, 48-as házak területén a Telek utca páros és páratlan oldal alépítményi hálózat építési munka  kezdése 2022. március 21. (hétfő), befejezése várhatóan 2022. március 26. (szombat).

Ezen a szakaszon, a páratlan oldalon a kiviteli terv szerint végig a beton járda közepén halad a nyomvonal, ezért a beton burkolatot teljes szélességében fel kell törni, majd a hálózat megépítése után  az egész járdát újra betonozzuk. Az adott szakaszon az alépítmény hálózat nyomvonalának helyreállítása (időjárástól függően) betonozás.

Kalocsa, 48-as házak területén a Szent Imre utca és az Erkel Ferenc utca  alépítményi hálózat építési munka kezdése 2022. március 21. (hétfő), befejezése várhatóan 2022. március 26. (szombat) 

Kapubeállók, beton burkolatok esetén vágás helyett lehetőség szerint fúrást végeznek. Az adott szakaszon az alépítményi hálózat nyomvonalának helyreállítása (időjárástól függően betonozás és visszaburkolás).

Kalocsa, 48-as házak területén a Kossuth Lajos utca, Malom és Füzér utca  alépítményi hálózat építési munka kezdése 2022. március 28. (hétfő), befejezése várhatóan 2022. április 02. (szombat). Kapubeállók, beton burkolatok esetén vágás helyett lehetőség szerint  fúrást végeznek. Az adott szakaszon az alépítmény hálózat nyomvonalának helyreállítása (időjárástól függően betonozás és visszaburkolás).

A munkavégzések időtartama  hétköznapokon : 07-17 óra .(Amennyiben a tervezett időpontokban az időjárás valamely napon annyira kedvezőtlen, hogy kültéri munka nem végezhető, abban az esetben előfordulhat szombati munkavégzés is (egyeztetés alapján).

A területeken az ott lakókat szórólapokkal Kivitelező kiértesíti.

A projekten dolgozó szakemberek úgy szeretnék végezni munkájukat, hogy a legkevesebb fennakadást okozzák a lakóknak. 

Kérjük szíves türelmüket, megértésüket!

Kalocsa Polgármesteri Hivatal
Városüzemeltetési csoport