Tájékoztató

 

Tisztelt Címzettek! Kedves Szülők!

 

Ezúton tájékoztatjuk a Kedves Szülőket, hogy az Áfa törvény 2021. január 1-től hatályba lépő adatszolgáltatásokra vonatkozó változása miatt a magánszemélyek részére is számlaadási kötelezettség terheli a Kalocsai Közétkeztetési Intézményt.

Tisztelettel kérjük a szülőket, gondviselőket, hogy csak az fizessen étkezési díjat, akár átutalással, akár készpénzzel, akinek az intézmény által kiállított számla a rendelkezésére áll.

Az Kalocsai Közétkeztetési Intézmény 2020. őszén hozzájárulási nyilatkozat formájában kérte a szülőket, gondviselőket a számlázáshoz szükséges adatok megadására. A továbbiakban az intézmény csak azon gyermekek és felnőttek számára tud étkezést biztosítani, akik hozzájárulási nyilatkozatai az intézmény nyilvántartásában megtalálhatóak.

Az intézmény által a szülők részére kiküldött első számlák a 2021. január hónap összes étkezési napjára kiállításra kerültek. A 2020. december 31-én fennálló tartozások, illetve túlfizetések a következő 2021. februári hónap számlájában fognak megjelenni.

A pandémiás helyzet miatt készpénzes befizetésre kizárólag számlával rendelkezők részére továbbra is a Kalocsai Polgármesteri Hivatal 37-es irodájában van lehetőség a Hivatal ügyfélfogadási rendjéhez igazodva.

Szerda 8:00 – 12:00 között

A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény irodájában egyidejűleg 1 ügyfél tartózkodhat, a belépés csak hívásra történhet.

A menza és napközi díjak befizetése esetén kérjük a szülőket, részesítsék előnyben a térítési díjak banki átutalással történő teljesítését.

Bankszámlaszám: 11732040-15836586-00000000

Közlemény rovatban kérjük a számla számának feltüntetését.

A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény által kiállított étkezési díjakat tartalmazó számlákat a gyermek nevelési/oktatási intézményében az iskolatitkároktól tudják a szülők átvenni.

Megértésüket és türelmüket ez úton is köszönjük!

Bízva a további sikeres együttműködésben!

 

Kelt: Kalocsa, 2021. január 06.

 

Kiss-Ilka Anikó

intézményvezető sk.