Tájékoztató szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéről

Kalocsai Közétkeztetési Intézmény

6300 Kalocsa, Szent István Király u. 35.

___________________________________________________________________________

Tájékoztató szünidei gyermekétkeztetésről


Tisztelt Címzettek! Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a értelmében a települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, vagy törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja a tanév rendjéhez igazodóan szünetenként, az adott tanítási szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon.

Tavaszi szünet étkeztetéssel érintett időpontjai:

2020.04.09. (csütörtök) és 2020.04.14. (kedd) napok

Megjelölt munkanapokon kizárólag azon gyermek részére tudunk egyszeri meleg főétkezést biztosítani, akik rendelkezik érvényes rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt, valamint hátrányos helyzetet, vagy halmozottan hátrányos helyzetet megállapító határozattal, valamint szülője, vagy törvényes képviselője az előzetes felmérések során hivatalos formában leadta igényét a Kalocsai Polgármesteri Hivatal Lakossági Ügyfélszolgálatán keresztül.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a COVID-19 vírus által tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása érdekében jelen helyzetben a gyermek részére biztosított étel helyben fogyasztására nincs lehetőség. Az ebéd elvitele kizárólag ételhordóban teljesíthető. Ételhordót azonban nem áll módunkba biztosítani!

A napi egyszeri (ebéd) étkezés igénybevételének helyszíne továbbra is a

Belvárosi tálalókonyha: Kalocsa, Szent István király út 19.

Étel kiadásra kizárólag elvitelre és saját edényzetben lesz lehetőség 11:30-14:00 között.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel kérjük a helyszínen kifüggesztett higiéniai rendelkezések betartását!

Megértésüket és türelmüket ez úton is köszönjük!

Kelt: Kalocsa, 2020. április.2.
Kiss-Ilka Anikó
intézményvezető