Te is segítenél önkéntesként?

Tisztelt Kalocsai Lakosok!

Kalocsa Város Önkormányzatának feladata ellátni és segítséget nyújtani a város idős lakóinak. A krízisszám 06-30-791-08-73 folyamatosan hívható!

A hívásokat Rumi László intézményvezető irányításával és nagy odafigyelésével a Gyermek- és Családsegítő Szolgálat kedves munkatársai fogadják és dolgozzák fel. A jelenlegi intézményi dolgozókkal még ellátható a napról napra egyre több beérkezett igény teljesítése. Szerencsések vagyunk, mert sok kollégánk jelezte segítő szándékát, ajánlotta fel szükség esetén önkéntes munkáját.

Sajnos nem látható előre a jövőben mekkora segítségre lesz még szükség, így előre gondolkozva a már regisztrál segítők mellé további önkénteseket jelentkezését várjuk. Kérünk mindenkit, aki segíteni szeretne a város rászoruló idősein, hogy az önkormányzat szervezett keretei között tegyék.

Aki szeretne önkéntesként segíteni a város idősebb lakóin a krízisszámon tud jelentkezni. Minden segítőt regisztrálás után szakmai tanácsokkal és hivatalos igazolvánnyal látunk el, az esetleges csalások megakadályozása érdekében.

Minden segíteni akaró önkéntes ember jelentkezését várjuk!