ÚJRA KELL HANGOLNI A KÉSZÜLÉKEKET! – a TARR Kft. tájékoztatója

Tisztelt Előfizetők!

A 2017. év eleji csatornakiosztás változás következtében a telefonos és személyes ügyfélszolgálatainkon megnövekedett ügyfél forgalom miatt várhatóan az elkövetkező néhány napban hosszabb várakozási időre lehet számítani. Kollégáink a tévéhangolásokkal kapcsolatosan részletes tájékoztatást adnak és segítenek lépésről-lépésre elvégezni azt, így az ügyintézés is több percet vesz igénybe.

A csatornákkal kapcsolatos visszajelzések vegyesek. Az idei évben 8 teljesen új, továbbá 5 új HD csatorna került a kínálatba, és fontos még kiemelni, hogy 4 új HD csatorna került át digitális kiscsomagból vagy az ALAP vagy az EXTRA csomagba. 7 csatornától kellett véglegesen megválnunk. Többen örülnek az újaknak, mint például a History HD, BBC Earth HD, RTL Spike, KIWI, Chili, de vannak, akik a Discovery és Eurosport csatornákat hiányolják az idei kínálatból.

A Discovery, ID Xtra, TLC és Eurosport csatornák egy tulajdonosi körhöz tartoznak, a csatornákra csak egyben tudtunk tárgyalni. Fél éven keresztül próbáltunk megállapodni, de egyáltalán nem közeledtek az álláspontok. Olyan mértékű díjemelkedést szerettek volna elérni, amit a TARR Kft. nem tudott vállalni, előfizetői oldalon jelentős áremelkedést okozott volna. Mindemellett az Eurosport csatornákra még tartalmi garanciát sem akartak vállalni, így több évre úgy elköteleződni, hogy adott esetben a sport jogok is más csatornára kerülnek, felelőtlenség lett volna.

Köszönjük megértésüket és bízunk benne, hogy az új csatornákon is találnak értékes tartalmakat.

Tisztelettel, TARR Kft.

A készülékek újrahangolásához segítséget IDE kattintva érhet el!