Nyílt pályázat a Miskei úti záportározó bérbeadására

2016. szeptember 20-i képviselő-testületi döntés alapján nyílt pályázatot hirdet Kalocsa Város Önkormányzata a buszpályaudvarhoz közeli, Miskei út melletti záportározó bérbeadására, üzemeltetésére.

A kizárólag önkormányzati tulajdonú tó szükséges és kötelező csapadéktároló funkciójának megtartása mellett évek óta igény a terület szabadidő parkká alakítása illetve horgásztó célú hasznosítása is. Fontos, hogy a lakosság újra használhassa az említett területet, s hogy ott rendezett, szép környezet várja a szabadidejét eltölteni vágyó embereket. Ennek érdekében testületi döntés alapján pályázni lehet a záportározó jövőbeli, bérbeadás útján történő működtetésére.

A tó körüli csapadékvizet összegyűjtő csatornarendszer jelenleg nem rendelkezik olajfogó berendezéssel, így a záportározó horgásztóként történő üzemeltetésére eddig nem volt lehetőség e területen. Ahhoz, hogy a tó horgásztóként működhessen, olajfogó műtárgy kiépítése vált szükségessé, mely tárgy önkormányzati költségen 2016. novemberre elkészül és beépítésre kerül majd.

A pályázat benyújtási határideje 2016. október 25. 16.00 óra.

A teljes felhívást IDE kattintva érheti el!