Vizimadárpark – Kalocsai Tábor

Vízimadárpark – Szállás és szeretet egy helyen. Ahol a nyári tábor, a kirándulás és a természetben bográcsozás alap.

Kalocsa és környéke a Duna közelsége miatt sok olyan természeti érdekességet rejt, amit csak szakavatott, hozzáértő szem értékel. A térség gazdag élővilága sok örömet okoz a horgászoknak, vadászoknak, de a nagyközönség keveset tud az itt élő állatvilágról.

Fotó: Rimai Edit

Fotó: Rimai Edit

A területen lévő épület felújítása 2012-ben megtörtént. A kialakított 6 szobában 30 vendég szállhat meg, ideális helyet adva osztálykirándulásoknak, nyári táborozásnak. A szobákon belül frissen felújított tusoló, WC várja a vendégeket.

Az üzemeltető Kalocsavagyon Kft. várja iskolai csoportok, baráti társaságok jelentkezését kirándulások, céges összetartások, konferenciák lebonyolítására.

Fotó: Rimai Edit

Fotó: Rimai Edit

Magyarországon egyedülálló lehetőségként a Vízimadárparkban megszállók egy állatkert közepén lakhatnak, együtt élve az állatkülönlegességekkel. Olyan madárritkaságokat figyelhetnek meg az idelátogatók, amelyekkel alig találkozhatnak a szabad természetben. A madarak természetes élőhelyüknek megfelelő környezetben élnek itt. A kiváló körülményeknek köszönhetően sok-sok madárfiókát csodálhat meg az odalátogató.

Fotó: Rimai Edit

Fotó: Rimai Edit

A madarak mellett őzikével, nyulakkal, lámával, kiskecskékkel találkozhatnak a gyerekek, akik a nyári táborozás során bekapcsolódhatnak az állatok gondozásába.

A szabadidőpark jelmondata: Szállás és szeretet. Szép, jó minőségű szobákban és az állatok szeretetével tölthetik az időt az itt nyaraló gyerekek.

Fotó: Rimai Edit

Fotó: Rimai Edit

Az állatvilág megismerése mellett a szabad levegőn sokféle különleges játékkal szórakoztatják a gyerekeket. Különleges, a számítógépek világából kizökkentő szórakozás a szalmavár. Az íjászat, a labdajátékok biztosítják a testmozgást.

A szabadidőközpont lovai biztosítják a lovaglást és a sétakocsikázás lehetőségét. A nyári táborozás alatt a tábor programjában szerepel strandolás a Szelidi-tónál, kalocsai városnézés pizzázással és fagyizással összekötve.

Várja vendégeit a Vízimadárpark!

Információ:
www.vizimadarpark.hu
info@vizimadarpark.hu
Tel.: +36 30 336 78 51