IDÉN IS ÚTJÁRA INDUL A MOSOLYGÖMB!

Az angyalok köztünk járnak….

 

Fogadd örökbe a Mosolygömböt, és varázsolj mosolyt egy gyermek arcára!

 

Kalocsa Város Önkormányzata és Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány az idei évben ismét útjára indítja a Mosolygömböt, amellyel a cél továbbra is az, hogy városunk nehéz sorsú gyermekei számára tegyük boldogabbá az ünnepeket!

A Mosolygömb idén is örökbefogadható lesz november 27-től egészen advent harmadik vasárnapjáig! A megszokott módon az első állomásnak a Polgármesteri Hivatal ad otthont. Az idei évben ismét a Korona Rádió lesz segítségünkre, ők állítják össze a Mosolygömb útvonalát. Továbbra is várjuk a vállalkozások, szervezetek és intézmények jelentkezését, akik szívesen vennének részt a jótékonysági gyűjtésben. A beosztást és a Mosolygömb útvonalát a Korona Rádió honlapján kísérhetjük figyelemmel!

Az adventi vasárnapokon, a gyertyagyújtások alkalmával a Mosolygömb a Szentháromság téren lesz megtalálható, ahol az önkormányzat dolgozói forralt bort, teát és zsíros kenyeret árulnak majd a Mosolygömb javára, 16 és 18 óra között. Minden finom falatot támogatóink segítségével tudunk megvalósítani, amit nagyon köszönünk a helyi vállalkozásoknak, és várjuk a további felajánlásokat!

A befolyt adományokból idén is vadonatúj játékokat vásárlunk majd, amit a rászoruló családok gyermekeinek szánunk, azok számára, akiknek a vadonatúj is egy elérhetetlen álom!

 

Idén is számítunk mindenkire, segítsünk együtt, hogy minél több álom megvalósulhasson a karácsonyfa alatt!

 

A Mosolygömb útját a Korona Rádió egyengeti, így az örökbefogadásra személyesen jelentkezni a Korona FM100 stúdiójában, illetve telefonon a +3678567662 számon lehet.