Kalocsa Város Polgármesterének közleménye

Simon Zoltán és Dr. Filvig Géza önkormányzati képviselők 2015.10.30-án sajtótájékoztatót tartottak „amiről a siker propaganda nem szól” címmel. Tájékoztató tartalmából megállapítható hogy a helyi Fidesz – KDNP szervezet a mai napig nem tudta feldolgozni azt a tényt, hogy elvesztették a helyi választásokat és úgy gondolják, hogy még kampányidőszak van.

Többször felhívtam a képviselő-testület figyelmét, hogy nincs kampány időszak és esküjükhöz híven a város fejlődése érdekében dolgozzanak.

A két képviselő nem ezt teszi, hanem személyi kérdésekkel és ehhez kapcsolódó szerződésekről beszélnek, és különféle összeesküvés elméleteket gyártanak és kommunikálnak a város polgárai felé.

Kijelentem, hogy az általuk kifogásolt szerződések jogszerűek és törvényesek.

Megvizsgáltam azokat a szerződéseket, amelyeket az előző önkormányzati vezetés kötött, sok érdekes dolgot fedeztem fel, ami szintén megérne egy misét.

A város fejlődése érdekében nem foglalkozom ezekkel a kérdésekkel sem most sem a jövőben.

Ezúton is felkérem a Fidesz – KDNP-t képviselő önkormányzati képviselőket, hogy konstruktív módon működjünk együtt „Kalocsa Város jövője érdekében” és pártjaikhoz méltatlan sajtótájékoztatóktól a jövőben tartózkodjanak.

Dr. Bálint József Miklós
Kalocsa Város Polgármestere